Personvern

Våre kunder er opptatt av at QWT.no håndterer personopplysninger på en betryggende måte. Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer disse opplysningene.


Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, telefonnummer, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Denne informasjonen er også tilgjengelig på "Min side".

Kortnummer oppbevares ikke av QWT.no utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Hvis du ønsker å inngå avtale om forbrukerfinansiering, må du samtykke til at Klarna utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Dersom du faktisk inngår en finansieringsavtale, lagres denne informasjonen sikkert hos Klarna.. Fødselsnummeret er påkrevet for rapportering til ligningsmyndighetene. Etter at lånet er avsluttet blir kredittopplysningene anonymisert og kun brukt for statistikk.

Vi samler også inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man kikker eller søker på, evt legger til i handlekurven for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, hjelpe kunder med å gjennomføre en handel samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker.

Siden vår benytter seg av cookie for å kunne huske igjen handlekruven din, slik at denne ikke skal bli glemt til neste gang du logger deg inn innen kort tid. Vi forsøker dessuten å lagre en permanent cookie som brukes for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake; denne kan slettes ved å logge ut fra kontoen din.

Vi tilbyr en rekke e-postlister for å motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette, og man må eksplisitt melde seg inn i forbindelse med registrering eller på "Min side". Det er også enkelt å melde seg ut fra e-postlistene fra "Min side".

Kunder som har handlet i løpet av de siste to år kan bli tilsendt Qwt-katalogen i posten når denne utgis.

QWT.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

QWT.no (Bergen Bilelektronikk AS) ved administrerende direktør er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

Logg inn